icon

Overeenkomst planschadevergoeding vanaf vandaag toegestaan

In vervolg op ons bericht van 13 juni jl. kunnen wij laten weten dat het maken van afspraken over de vergoeding van planschade vanaf vandaag (22 juni 2005) een wettelijke basis heeft. De nieuwe procedureregels, ten aanzien van de leges en de verjaringstermijn, treden vanaf 1 september 2005 in werking.


Femke van Ooijen is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied bestuursrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overeenkomst planschadevergoeding vanaf vandaag toegestaan

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief