icon

Gehele bouwarchief van Nijmegen op internet

Een kort bericht, als aardig intermezzo. De gemeente Nijmegen heeft als eerste haar gehele bouwarchief via internet toegankelijk gemaakt. Men kan nu op ieder gewenst moment, zonder kosten, informatie opvragen over bouwtekeningen, verleende bouwvergunningen etc. Ik probeerde het reeds, en ondervond dat op het adres D'Almarasweg 6 voor het laatst een verbouwing plaats vond in 1994. De bouwtekeningen en statische berekningen zijn ook te bezien. Een lovenswaardig initiatief, dat navolging verdient.


Jonathan Barth is niet meer werkzaam bij Wieringa Advocaten. Indien u een vraag heeft naar aanleiding van deze blog dan kunt u zich wenden tot onderstaande contactpersoon van het praktijkgebied bestuursrecht.

Heeft u vragen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gehele bouwarchief van Nijmegen op internet

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief