Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • Wieringa@wieringa.nl

Studentstage bij Wieringa

Hoewel het niet op alle universiteiten tot het vaste curriculum behoort is een rechtenstudie eigenlijk niet compleet zonder stage. Voor wie een carrière in de advocatuur overweegt is dat uiteraard bij voorkeur een stage op een advocatenkantoor. Wij laten universitaire studenten rechten graag zien hoe het er in de advocatuur aan toegaat op een middelgroot kantoor.

Een studentstage duurt bij voorkeur acht weken, maar zes weken is soms ook mogelijk. In deze periode proberen wij je zo goed mogelijk kennis te laten maken met de advocatuur en met ons kantoor. Daartoe word je op uiteenlopende gebieden ingeschakeld en zo veel mogelijk betrokken bij dossiers op verschillende rechtsgebieden. Natuurlijk verwachten wij van de stagiaire een goede inzet; het primaire doel van de studentstage is echter het bieden van een zo breed mogelijk beeld van de uitoefening van de advocatuur op een commercieel kantoor. De student-stagiaire ontvangt een vergoeding van 500 euro bruto per maand, uitgaand van een fulltime stage.

De mogelijkheid voor het volgen van een studentstage bestaat uitsluitend voor studenten die een universitaire studie Rechten volgen.

In de praktijk blijkt dat een studentstage niet alleen leuk en leerzaam is, maar dat er vaak ook wederzijds 'een vonk overspringt'. Een belangrijk deel van de huidige partners, medewerkers en stagiaires is ooit als student-stagiaire bij Wieringa 'begonnen'.

Inlichtingen over de studentstage zijn verkrijgbaar bij mr. Kiki Manse en mr. Marjolein Zinkhann. Maak voor het aanvragen van nadere informatie gebruik van het responsformulier hiernaast (graag alle velden invullen).

S.v.p. gemarkeerde velden nog invullen:

Mw     Dhr
 
Naam

Adres

Postcode en woonplaats

Telefoon

E-mail

Universiteit

Maand en jaar van afstuderen (verwacht)

Periode waarin beschikbaar

Juridische interessegebieden


 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten