Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • wieringa@wieringa.nl

Niet-juridische functies

Wij zijn per direct op zoek naar een aanvulling voor ons secretariaat. We zoeken een secretaresse (m/v) met juridische affiniteit die met beide benen in de 21e eeuw staat. De tijd van bandjes uittypen is voorbij. Het werk is het assisteren van verschillende advocaten met allerhande werkzaamheden, zodat we onze cliënten optimale dienstverlening kunnen aanbieden. Wij zijn een commercieel kantoor waar hard gewerkt wordt, maar centraal staat bij ons toch het plezier in het werk. Hartelijke collegiale verhoudingen vinden wij daarbij heel belangrijk. Kernwoorden die bij je passen: proactief, collegiaal, nauwkeurig, digitaal vaardig en (minimaal) HBO werk en denkniveau. Wij bieden een marktconform salaris, afwisselende werkzaamheden, en een collegiale werksfeer.
Spreekt dit je aan, stuur dan je sollicitatie (met curriculum vitae) via e-mail naar Marian de Louw (delouw@wieringa.nl). Heb je nog vragen, kijk op onze website of bel: 020 - 624 6811. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De service van Wieringa Advocaten komt niet alleen tot stand door de inzet van de advocaten, maar ook door die van diverse ondersteunende medewerkers. Daarom hebben wij regelmatig ook vacatures voor secretariële ondersteuning, receptie, etc.

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten