Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • wieringa@wieringa.nl

28 specialisten.
Dit is Arco Siemons.

 

Over Arco

Arco Siemons is gespecialiseerd op het terrein van het arbeids- en het ambtenarenrecht. Hij houdt zich daarin vooral bezig met adviseren en procederen over CAO's en arbeidsvoorwaarden, maar ook over individuele en collectieve arbeidsgeschillen. Hij heeft veel ervaring met reorganisaties en het opstellen en toepassen van sociaal plannen of -beleidskaders. Hij treedt met name op voor zowel privaat- als publiekrechtelijke zorginstellingen, ondernemingen, en overheden. Daarnaast adviseert en procedeert hij op breder gebied, zoals bij conflicten tussen aandeelhouders, tussen bestuurders en toezichthouders, en overige ondernemingsrechtelijke problemen.

Afgestudeerd in Leiden, beëdigd in 1989. Leergang Conflictmanagement gevolgd aan de Universiteit van Maastricht; specialisatie-opleiding Grotius arbeidsrecht; specialisatie-opleiding Grotius Gezondheidsrecht.

Nevenactiviteiten: Rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Rotterdam, docent/trainer bij de Academie voor Wetgeving/Academie voor Overheidsjuristen in Den Haag, regelmatig inleider bij cursussen en seminars.

Lid van:
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (www.vaan-arbeidsrecht.nl)
Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam (http://vaaa.nl/)
Vereniging Ambtenaar en Recht (www.verenigingambtenaarenrecht.nl)
Vereniging voor Gezondheidsrecht (www.vereniginggezondheidsrecht.nl)

 

  • tel. +31(0)20 5313082
  • e-mail siemons@wieringa.nl
  • Linkedin http://www.linkedin.com/profile/view?id=19632042&authType=NAME_SEARCH&authToken=a-Lw&locale=en_US&srchid=c8f245b3-b4ec-4863-859
  • V-card

Arco’s praktijkgebieden

Ambtenarenrecht
Arbeidsrecht
Zorg

Ambtenarenrecht
Arbeidsrecht
Zorg
 
 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten