Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • wieringa@wieringa.nl
 
Restructuring and Insolvency

Serie huurrecht en faillissement

De meeste ondernemers hebben linksom of rechtsom te maken met huur. Huurovereenkomsten kunnen betrekking hebben op zowel onroerende zaken als roerende zaken. En hoewel het, op het moment van schrijven van deze blog goed gaat met de Nederlandse economie, worden er nog steeds nieuwe faillissementen uitgesproken. Dus, zelfs als u nu niet te maken hebt met een faillissement (van uzelf, uw huurder, verhuurder of anderszins), is het goed om voorzorgsmaatregelen te nemen, bijvoorbeeld voor het geval er een nieuwe crisis uitbreekt.

Vandaar dat wij met de Serie Huurrecht en Faillissement de volgende onderwerpen zullen behandelen:

Bent u verhuurder, huurder, mede- of onderhuurder, of hebt u zich als directeur-grootaandeelhouder bijvoorbeeld borg gesteld voor de nakoming van de huur, en hebt u te maken met een faillissement, of wilt u voorzorgsmaatregelen te nemen, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring (als advocaat en curator) op het gebied van huurrecht en faillissementsrecht en de combinatie daarvan. Wij zijn u graag van dienst.

Deel dit artikel via     
Twitter     Twitter     E-mail     

Joosts recent blogs

 

what are you looking for?

pages with at least one of the search terms
pages with all search terms
pages with the exact text

in the entire website
only in the blog
in the website except the blog

Wieringa Advocaten