Wieringa AdvocatenWieringa Advocaten • Postbus 10100 1001 EC Amsterdam • IJdok 17 1013 MM Amsterdam • +31 (0)20 624 6811 • wieringa@wieringa.nl

Advocaatstage bij Wieringa

Een advocaatstage bij Wieringa verschilt nogal van die bij andere kantoren. Om te beginnen is daar het formaat van ons kantoor. Groot genoeg en tegelijk ook klein genoeg. Groot genoeg om interessante zaken te kunnen doen, vaak met een internationale dimensie. Maar klein genoeg om écht bij die zaken betrokken te raken en daarin goed te worden begeleid. Niet in een apart klasje of in een academy, nee, gewoon in de praktijk, onder begeleiding van meer ervaren advocaten die daadwerkelijk tijd voor je maken.

Vacatures en open sollicitaties

Wees niet bang dat je bij ons gedurende je stage wordt weggestopt in de bibliotheek om uitzoekklusjes te doen. Onze advocaat-stagiaires staan doorgaans binnen zes maanden te pleiten voor een rechterlijke instantie.

En dan is er onze sfeer. Wij zijn een commercieel kantoor waar hard gewerkt wordt, maar centraal staat bij ons toch het plezier in het werk. Hartelijke collegiale verhoudingen vinden wij daarbij heel belangrijk. Bij ons vind je dan ook geen ellebogenwerk, maar is iedereen vanuit zijn expertise bezig het beste te bereiken voor de cliënt.

Beschrijft het bovenstaande een werkomgeving die jou aanspreekt? Lees dan vooral ook de kolom hiernaast!

Wieringa Advocaten heeft op dit moment een vacature voor:

* Advocaat Bouw & Vastgoed

Voor onze sectie Bouw & Vastgoed zijn wij op zoek naar een getalenteerde advocaat-medewerker en/of (gevorderde) advocaat-stagiair met aantoonbare ervaring in de vastgoed branche.

De Bouw&Vastgoed specialisten van Wieringa Advocaten behartigen de belangen van alle bij de bouw en het vastgoed betrokken partijen, zoals vastgoedeigenaren, gemeenten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en ingenieurs- en architectenbureaus. Zij werken op een voor de advocatuur unieke wijze in een hecht teamverband samen op uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bouw- en vastgoedrecht. Hierbij vindt een voortdurende uitwisseling plaats tussen onze specialisten op het gebied van het civiele recht en bestuursrecht.

Profiel:
- Relevante ervaring in de vastgoed branche;
- Gedegen kennis van voor vastgoed relevante rechtsgebieden;
- Ondernemend en gedreven.

Voorstel:
- Werken in een commercieel kantoor waar hard gewerkt wordt, maar het plezier in het werk centraal staat;
- Uitdagende en gevarieerde praktijk;
- Ruimte om je verder te ontwikkelen als specialist in Bouw & Vastgoed.


Open sollicitaties

Vacature of niet, voor mensen die er op welke wijze dan ook 'uitspringen' zijn wij altijd bereid ruimte te maken. Wij staan doorlopend open voor talent dat bij ons past. Mocht je dan ook menen ons iets bijzonders te bieden te hebben: stuur dan een open sollicitatie. Volg de hieronder genoemde procedure.


SOLLICITEREN

Ben je van mening dat het bovenstaande op jou van toepassing is, stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae en kopieën van (officiële en liefst ongeschoonde) universitaire cijferlijst(en), stagebeoordeling(en) en/of interne beoordelingen naar mr. Alexander Bruinhof. Solliciteren per e-mail heeft de voorkeur; mocht je echter een brief willen sturen dan kan dat ook: het postadres is: Postbus 10100, 1001 EC Amsterdam

 

waarnaar bent u op zoek?

pagina's waarop minstens één van de zoektermen voorkomt
pagina's waarop alle zoektermen voorkomen
pagina's waarop de exacte tekst voorkomt

in de hele website
alleen in de blog
in de website met uitzondering van de blog

Wieringa Advocaten