Wieringa Advocaten
Wieringa Advocaten
IJdok 17 | 1013 MM Amsterdam | +31 (0)20 - 624 6811 | wieringa@wieringa.nl | www.wieringa.nl

Midden in de praktijk
Wij zijn Wieringa Advocaten

Advocaatstage

Advocaatstage bij Wieringa

Een advocaatstage bij Wieringa verschilt nogal van die bij andere kantoren.

Om te beginnen is daar het formaat van ons kantoor. Groot genoeg en tegelijk ook klein genoeg. Groot genoeg om interessante zaken te kunnen doen, vaak met een internationale dimensie. Maar klein genoeg om écht bij die zaken betrokken te raken en daarin goed te worden begeleid. Niet in een apart klasje of in een academy, nee, gewoon in de praktijk, onder begeleiding van meer ervaren advocaten die daadwerkelijk tijd voor je maken.

Wees niet bang dat je bij ons gedurende je stage wordt weggestopt in de bibliotheek om uitzoekklusjes te doen. Onze advocaat-stagiaires staan doorgaans binnen zes maanden te pleiten voor een rechterlijke instantie.

En dan is er onze sfeer. Wij zijn een commercieel kantoor waar hard gewerkt wordt, maar centraal staat bij ons toch het plezier in het werk. Hartelijke collegiale verhoudingen vinden wij daarbij heel belangrijk. Bij ons vind je dan ook geen ellebogenwerk, maar is iedereen vanuit zijn expertise bezig het beste te bereiken voor de cliënt.

Beschrijft het bovenstaande een werkomgeving die jou aanspreekt? Lees dan vooral ook de kolom hiernaast!

Wieringa zoekt stagiaires en medewerkers

Op dit moment hebben wij concrete vacatures binnen de praktijkgebieden Bouw & Vastgoed en Ondernemingsrecht / Insolventierecht.


* Advocaat-stagiair Bouw & Vastgoed
en/of
* (beginnend) advocaat-medewerker Bouw & Vastgoed

De Bouw & Vastgoed specialisten van Wieringa Advocaten behartigen de belangen van alle bij de bouw en het vastgoed betrokken partijen, zoals vastgoedeigenaren, gemeenten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en ingenieurs- en architectenbureaus. Zij werken op een voor de advocatuur unieke wijze in een hecht teamverband samen op uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bouw- en vastgoedrecht. Hierbij vindt een voortdurende uitwisseling plaats tussen onze specialisten op het gebied van het civiele recht en bestuursrecht. Dit biedt voor een startende advocaat een garantie op een brede praktijkervaring en de (verdere) ontwikkeling tot specialist in het bouw- en vastgoedrecht.


* Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht / Insolventierecht met 4 tot 6 jaar ervaring

Als advocaat binnen de praktijkgroepen Ondernemingsrecht en Insolventierecht behandel je zaken binnen een gevarieerde ondernemingsrechtelijke praktijk, met een focus op handels- en vennootschapsrecht, herstructurering/financiering en insolventierecht.
We maken graag kennis met advocaten die over de nodige zelfstandigheid beschikken, maar die tegelijkertijd willen leren en open staan voor debat. Die overzicht hebben, een zaak kunnen inschatten en oplossingen aandragen. Met scherpte op het juridisch vlak, zonder daarbij het belang van de cliënt uit het oog te verliezen. Proceservaring en een aantoonbare kennis van en ervaring met de relevante rechtsgebieden zijn een absoluut vereiste.


* Wij zijn daarnaast doorlopend op zoek naar talent dat bij ons past. Mocht je dan ook menen ons op een ander rechtsgebied of op een ander ervaringsniveau iets bijzonders te bieden te hebben: stuur dan een open sollicitatie. Vacature of niet, voor mensen die er op welke wijze dan ook 'uitspringen' zijn wij altijd bereid ruimte te maken. Volg de hieronder genoemde procedure per post of per e-mail.


SOLLICITEREN

Ben je van mening dat het bovenstaande op jou van toepassing is, stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae en kopieën van (officiële en ongeschoonde) universitaire cijferlijst(en), stagebeoordeling(en) en/of interne beoordelingen naar onderstaand adres.

Wieringa Advocaten
t.a.v. mr. Alexander Bruinhof
Postbus 10100
1001 EC Amsterdam

Solliciteren per e-mail mag natuurlijk ook.

Kantoor
uitgebreid zoeken
zoek pagina's waarop minstens één van de zoekwoorden voorkomt
zoek pagina's waarop alle zoekwoorden voorkomen
zoek pagina's waarop de exacte tekst voorkomt
  
zoek in de gehele website
zoek alleen in de weblog
zoek in de website met uitzondering van de weblog