Wieringa Advocaten
Wieringa Advocaten
IJdok 17 | 1013 MM Amsterdam | +31 (0)20 - 624 6811 | wieringa@wieringa.nl | www.wieringa.nl

Midden in de praktijk
Wij zijn Wieringa Advocaten

Advocaatstage

Advocaatstage bij Wieringa

Een advocaatstage bij Wieringa verschilt nogal van die bij andere kantoren.

Om te beginnen is daar het formaat van ons kantoor. Groot genoeg en tegelijk ook klein genoeg. Groot genoeg om interessante zaken te kunnen doen, vaak met een internationale dimensie. Maar klein genoeg om écht bij die zaken betrokken te raken en daarin goed te worden begeleid. Niet in een apart klasje of in een academy, nee, gewoon in de praktijk, onder begeleiding van meer ervaren advocaten die daadwerkelijk tijd voor je maken.

Wees niet bang dat je bij ons gedurende je stage wordt weggestopt in de bibliotheek om uitzoekklusjes te doen. Onze advocaat-stagiaires staan doorgaans binnen zes maanden te pleiten voor een rechterlijke instantie.

En dan is er onze sfeer. Wij zijn een commercieel kantoor waar hard gewerkt wordt, maar centraal staat bij ons toch het plezier in het werk. Hartelijke collegiale verhoudingen vinden wij daarbij heel belangrijk. Bij ons vind je dan ook geen ellebogenwerk, maar is iedereen vanuit zijn expertise bezig het beste te bereiken voor de cliënt.

Beschrijft het bovenstaande een werkomgeving die jou aanspreekt? Lees dan vooral ook de kolom hiernaast!

Wieringa zoekt stagiaires en medewerkers

Op dit moment hebben wij een concrete vacature voor:

  • Advocaat-Medewerker(s) Ondernemingsrecht / Insolventierecht met 4 tot 6 jaar ervaring;
Wieringa Advocaten verwacht van een advocaat initiatief, daadkracht, scherpte en een no-nonsense werkhouding. Sterk op de inhoud maar altijd met de focus op het resultaat.
We maken graag kennis met mensen die over de nodige zelfstandigheid beschikken, maar die tegelijkertijd willen leren en open staan voor debat. Die overzicht hebben, een zaak kunnen inschatten en oplossingen aandragen. Met scherpte op het juridisch vlak, zonder daarbij het belang van de cliënt uit het oog te verliezen.
Kernwoorden: analytisch, gedreven, overtuigend, humor, flexibel, oplossingsgericht, zelfstandig en met commercieel gevoel.

Als advocaat binnen de praktijkgroepen Ondernemingsrecht en Insolventierecht behandel je zaken binnen een gevarieerde ondernemingsrechtelijke praktijk, met een focus op vennootschapsrecht, herstructurering/financiering en insolventierecht. Voor de advocaat-medewerkersfunctie(s) geldt dat proceservaring en aantoonbare kennis van en ervaring met de relevante rechtsgebieden een must is.


Wij zijn daarnaast doorlopend op zoek naar talent dat bij ons past. Mocht je dan ook menen ons op een ander rechtsgebied of op een ander ervaringsniveau iets bijzonders te bieden te hebben: stuur dan een open sollicitatie. Vacature of niet, voor mensen die er op welke wijze dan ook 'uitspringen' zijn wij altijd bereid ruimte te maken. Volg de hieronder genoemde procedure per post of per e-mail.


SOLLICITEREN

Ben je van mening dat het bovenstaande op jou van toepassing is, stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae en kopieën van (officiële en ongeschoonde) universitaire cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar onderstaand adres.

Wieringa Advocaten
t.a.v. mr. Alexander Bruinhof
Postbus 10100
1001 EC Amsterdam

Solliciteren per e-mail mag natuurlijk ook.

Kantoor
uitgebreid zoeken
zoek pagina's waarop minstens één van de zoekwoorden voorkomt
zoek pagina's waarop alle zoekwoorden voorkomen
zoek pagina's waarop de exacte tekst voorkomt
  
zoek in de gehele website
zoek alleen in de weblog
zoek in de website met uitzondering van de weblog