Wieringa Advocaten
Wieringa Advocaten
IJdok 17 | 1013 MM Amsterdam | +31 (0)20 - 624 6811 | wieringa@wieringa.nl | www.wieringa.nl
Anna Zijlstra Wim Snoek Janneke Sinnige Arco Siemons Christopher Seine Geert Schnitzler Maartje Oliemans-Ouwehand Björn Mulder Charles Moons Sebastiaan Levelt Jolien Kraaijvanger Wikke Kootstra Claudia Koenen Cathine Knijff Stephan van de Kant Alexander op 't Hoog Joost van der Grinten Roos de Grave Lex Bruinhof Victor Bouman Adiba Bouichi Liselot Bosman Peter Bos Bob van de Boom Silvan Boer Erik Bink Marjet van Bezooijen

<>

Mensen
uitgebreid zoeken
zoek pagina's waarop minstens één van de zoekwoorden voorkomt
zoek pagina's waarop alle zoekwoorden voorkomen
zoek pagina's waarop de exacte tekst voorkomt
  
zoek in de gehele website
zoek alleen in de weblog
zoek in de website met uitzondering van de weblog

27 specialisten
Dit is Sebastiaan Levelt

Over Sebastiaan

Over Sebastiaan Levelt

Compagnon

Sebastiaan Levelt begon in 1990 als bestuursrechtadvocaat bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Hij staat overheden, bedrijven en particulieren (VvE's) bij in bestuurs- en civielrechtelijke zaken. Zijn praktijk omvat het omgevingsrecht (waaronder zaken betreffende het cultureel erfgoed, monumenten en het Amsterdamse binnenwater), toezicht en handhaving, overheidsaansprakelijkheid, contracten met de overheid, appartementsrecht en zakenrecht (waaronder burenrecht), architectenrecht en ambtenarenrecht.

Opleiding: Universiteit van Utrecht (tevens doctoraal Italiaanse taal- en letterkunde); postdoctorale opleiding internationaal milieurecht (Universiteit van Utrecht); Grotius Academie Milieurecht.

Nevenactiviteiten: lid van de Vereniging van Milieurecht Advocaten; voorheen lid van de Raad van Toezicht van de orde van advocaten in het arrondissement Amsterdam en voorzitter van de Commissie Bezwaarschriften van het stadsdeel Amsterdam Zuid.