Wieringa Advocaten
Wieringa Advocaten
IJdok 17 | 1013 MM Amsterdam | +31 (0)20 - 624 6811 | wieringa@wieringa.nl | www.wieringa.nl

Routebeschrijving
Welkom bij wieringa advocaten

Ons adres en uw route

Postadres: Postbus 10100
1001 EC Amsterdam
Bezoekadres: IJdok 17
1013 MM Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 - 624 6811
Fax: +31 (0)20 - 627 2278
E-mail: wieringa@wieringa.nl

 


Grotere kaart weergeven

 

Na meer dan 50 jaar aan de Herengracht is Wieringa Advocaten nu gehuisvest op IJdok, letterlijk in het IJ en vlak bij het Centraal Station. Het bezoekadres is IJdok 17, postcode 1013 MM. Klik voor een algemene routebeschrijving en een online routeplanner hier.

Komt u met de auto?
IJdok is nog nieuw en daarom zijn adres en postcode nog niet in alle navigatiesystemen bekend. Geeft uw systeem de melding 'adres onbekend' dan kunt u het beste Westerdoksdijk 355 of postcode 1013 AD invoeren. Dat brengt u vlak bij de straat IJdok (aan uw rechterhand als u van het Centraal Station af rijdt en links als u richting Centraal Station rijdt). Daar vindt u de parkeergarage duidelijk aangegeven.

Volg in de garage de blauwe bordjes aan het plafond naar niveau -2 en vervolgens naar "ingang kantoren". Negeer de grote glazen deuren met de witte A of B. U komt achterin op niveau -2 uit en ziet daar in zwarte letters op een witte achtergrond "Ingang Kantoren". Daar vindt u een deur en communicatiemogelijkheid met onze receptie. De lift brengt u vervolgens naar niveau 0, waar de portier u verder kan helpen naar de vierde etage.

Komt u per taxi, fiets of te voet?
Omdat het IJdock complex waarin ons kantoor zich bevindt nieuw en deels nog onder constructie is, is de ingang wellicht wat lastig te vinden. Komt u via de grote toegangsweg vanaf de Westerdoksdijk dan vindt u ons kantoor in het eerste gebouw links op het eiland. In datzelfde gebouw zit het kantoor van de (water)politie; de ingang naar ons kantoor is in datzelfde gebouw, één deur verder. Die deur zit rechts van de ingang van de politie, en iets om de hoek waardoor hij vanaf de straat wat lastiger is te zien. Onze naamsaanduiding staat bij de deur maar is (nog) niet heel prominent zichtbaar.
Komt u uit de richting CS via de speciale fietsers- en voetgangersbrug het eiland op bij het nieuwe Paleis van Justitie, dan moet u eerst de hele straat uitlopen en vindt u ons kantoor in het laatste gebouw rechts.

Kantoor
uitgebreid zoeken
zoek pagina's waarop minstens één van de zoekwoorden voorkomt
zoek pagina's waarop alle zoekwoorden voorkomen
zoek pagina's waarop de exacte tekst voorkomt
  
zoek in de gehele website
zoek alleen in de weblog
zoek in de website met uitzondering van de weblog