Wieringa Advocaten
Wieringa Advocaten
IJdok 17 | 1013 MM Amsterdam | +31 (0)20 - 624 6811 | wieringa@wieringa.nl | www.wieringa.nl

Uw branche - Ons specialisme
Wij zijn Wieringa Advocaten

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is al jaren één van de grootste sectoren van onze economie. Binnen ons kantoor vormt het een belangrijke branche. Wij werken voor verschillende bedrijven, van automatiseringsbedrijven tot fiscalisten en van accountants tot bedrijven in de facilitaire dienstverlening. We staan hen bij in interne kwesties omtrent structuur en samenwerking maar ook bij fusies, ontbinding en afwikkeling.
Daarnaast zijn we vaak nauw betrokken bij de totstandkoming van contracten en/of algemene voorwaarden. Dat vraagt om maatwerk, en dat leveren wij graag.

Ook over kwesties die de directe praktijkuitoefening van onze cliënten betreffen adviseren wij hen. Denk aan de notaris die met een ingewikkeld beslag te maken krijgt. De deurwaarder die zich afvraagt of hij wel tot executie van een vonnis kan overgaan. Het trustkantoor dat met compliance-vragen zit. Of het veilinghuis dat een geschil heeft met een afnemer die niet wil betalen. Daarnaast constateren wij dat het toezicht door de overheid de laatste jaren is verscherpt en dat wet- en regelgeving voor de zakelijke dienstverlening zich steeds verder uitbreiden. Ook dat vraagt om deskundige bijstand.

Er is geen rechtsgebied dat in deze sector buiten beschouwing blijft. Daarom zijn al onze disciplines in de branchegroep zakelijke dienstverlening vertegenwoordigd.
Ten slotte werken wij natuurlijk graag met andere zakelijke dienstverleners om in dossiers van wederzijdse cliënten een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Branches
uitgebreid zoeken
zoek pagina's waarop minstens één van de zoekwoorden voorkomt
zoek pagina's waarop alle zoekwoorden voorkomen
zoek pagina's waarop de exacte tekst voorkomt
  
zoek in de gehele website
zoek alleen in de weblog
zoek in de website met uitzondering van de weblog